Forum

Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådarNy tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Medlemsbrev december 2016 
Författare Meddelande
Föreningsmedlem

Blev medlem: sön aug 21, 2005 0:39
Inlägg: 257
Ort: Norrköping
Svara med citat
Inlägg Medlemsbrev december 2016
Så är då 2016, året då FAD hölls i Linköping, slut och 2017 står för dörren. FAD 2017 kommer att hållas i Uppsala och förberedelserna är redan i full gång. I samband med föreningens årsmöte den 11 mars, också i Uppsala, bjuder vi in till årets Hall of Fame event. Plats för årsmöte och event meddelas senare. Jag vill passa på att önska alla våra medlemmar ett riktigt gott nytt geocachingår!
Vill du fortsätta stötta vår verksamhet är det nu dags att betala in medlemsavgiften för 2017. Medlemsavgiften bestämdes på förra årsstämman till 80 kr om du betalar via PayPal och 120 kr om du betalar via bankgiro.
Intresseföreningen Geocaching i Sverige är en ideell förening vars syfte är att främja intresse av och verka för ökade kunskaper om geocaching bland annat genom att driva den svenska hemsidan geocaching.se samt att verka för ökad social samvaro och utbyte av erfarenheter mellan utövare. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.
Kanske är du eller någon du känner intresserad av vårt arbete. Kan ni tänka er att bidra med tid, engagemang och kompetens så kontakta gärna vår valberedning på adressen valberedningen@geocaching.se. Alla nomineringar till styrelse och arbetsgrupper är varmt välkomna!
Med vänlig hälsning
Anders Rosenkvist
Ordförande i Intresseföreningen för Geocaching i Sverige


sön jan 01, 2017 14:10
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Nollpunkten